Pleegouders

Pleegouders gezocht.
Wil je meehelpen om een verwaarloosd kind de kans te geven naar school te gaan? Wil je helpen door één van de eerste scholen voor speciaal onderwijs in Oeganda te steunen?
Laten we dan samen proberen deze kinderen de kans te geven om op te staan! En laten we hen een betere toekomst geven. Wat kun je doen? Hoe kun je helpen?
We zoeken pleegouders voor de 6 kinderen die naar de speciale school gaan. Ze leren daar rekenen, lezen en schrijven op een eenvoudig niveau, er is aandacht voor sport en motoriek en en voor ontspanning. 4 Volwassenen  gaan meedoen aan de Vakschool. Zij leren potten en kaarsen te maken voor de verkoop, repareren van fietsen, tuinwerk en verzorgen van koeien. Ook voor hen zoeken we sponsoren.
Als pleegouders bereid zijn om maandelijks € 20 te betalen zou ons dit erg helpen. Er hoeft dan voor de kinderen geen schoolgeld of geld voor de verzorging betaald te worden. De ouders zijn arm en kunnen dit zelf niet opbrengen. Het geld gaat direct naar de school.
De pleegouders kunnen de ontwikkeling van hun pleegkind volgen, zij krijgen elk kwartaal een verslag van de vorderingen.

Truus Groenendijk

Meer informatie is te vinden op www.ococia-blogspot.de en op www.ekeunos.nl.
Als je geïnteresseerd bent stuur dan een mail naar truusgroenendijk@hetnet.nl

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress